Personliga paket

När man ska gå på kalas och uppvakta någon som fyller år så är det roligt om man kan ge bort ett fint inslaget paket, och med en dos kreativitet är det faktiskt inte alls svårt. Inte ens för den icke kreativa personen.

Ta hjälp från Internet

Internet hjälper oss att hitta information, tips och idéer och kan man bara navigera något så när på internet så finns där en outtömlig inspirationsbank bestående av bilder och förklaringar. Pinterest är kanske den mest framgångsrika inspirationsbanken som finns på internet just nu och deras enorma och breda bildbibliotek vänder sig i stort sett till alla som har ett intresse av något specifikt.

Pyssla på egen hand

Låt dig inspireras av alla karismatiska inslagningar som finns där ute på internet, med enkla medel kan du ge bort ett fint inslaget paket som vem som helst skulle uppskatta. Om du gillar att pyssla så kanske det passar dig som handen i handsken att göra en egen present? Varför inte köpa en almanacka/anteckningsbok och göra ett bokomslag med personlig prägel, i stressiga tider som dessa är det en utmärkt present att ge bort.

Personliga presenter

Att motta en personlig present är alltid uppskattat, men en present är alltid en present oavsett om den är köpt eller ej. Det är ju som bekant, tanken som räknas och det behöver vi bli bättre på att komma ihåg. Oavsett om du skapat den själv eller köpt den så är det tanken som ska räknas. Din gåva till någon annan är att du har lagt ner den tid det tagit på att antingen skapat eller varit iväg för att köpa något.