Ordning och reda pyssel på fredag

Oavsett vilken hobby man håller på med så kan det vara bra att hålla ordning på det man gör. Har man en struktur när man håller på med pyssel eller någon annan form av hobby så blir det mycket roligare. Och framförallt så mycket enklare. Ordning och reda pyssel på fredag.

Om du nu pysslar eller håller på med någon annan hobby så gäller det att ha en struktur. Att lätt kunna hitta sina saker som man arbetar med är en stor fördel. Skaffa några trevliga anteckningsblock för att kunna skriva eller skissa ner tankar och idéer som kommer upp för kommande projekt. Det är alltid trevligt att gå tillbaka för att se vilka idéer man hade för exempelvis ett år sedan.

Om du har mycket smått material för ditt pysslande så se till att skaffa lådor som förvaring för dina produkter. Notera i framkant vad lådan innehåller så blir det enkelt att leta fram det du behöver för stunden. Det kan också vara en fördel att inventera ditt pysselförråd med jämna mellanrum så du kan skriva ner vad som behöver införskaffas innan det tar slut. Du vill ju inte stå där utan material när det är fredag och pysseldags.