För dig som börjar bli tunnhårig

Många killar, och en del tjejer, får någon gång gå igenom det olustiga i att bli tunnhårig. Ibland kan det vara på grund av sjukdom och då brukar håret komma igen när du blir bättre. Dock så kan det bero på dina gener och då får du ta till andra medel.

Vad kan jag göra åt detta?

Det finns så klart drastiska lösningar som hårimplantat till exempel, men det är inte alltid nödvändigt att gå så långt. Sen finns det de, mest män, som helt enkelt kammar över flinten. Om det är din lösning så är det kanske hög tid att prova på något nytt.

Hårfiber kan vara det du söker, speciellt om du bara vill ge håret lite mer volym då och då. Det fungerar helt enkelt genom att fibrerna fäster vid ditt existerande hår och gör att du kan täcka kala fläckar. Eller så kan du till exempel använda fibrerna för att göra ditt eget hår tjockare. Enkelt att applicera och du får dem att fästa säkert med hjälp av hårspray.

Det finns även andra intressanta produkter som puder i olika färger du kan använda vid reducerad hårlinje. Så ingen fara, hjälp finns.