Bygg en egen stuga i sommar

Du kanske är en av alla de personer som trivs som allra bäst när du får ta dig an ett hobbyprojekt. Somliga är förtjusta i pyssel och hantverk, medan andra föredrar större projekt. Om du tillhör den senare kategorin kanske du rentav funderar på att bygga en egen stuga i sommar.

Du kanske tidigare har valt att avstå på grund av att projektet tycks alltför stort. Så behöver det dock inte alls vara. Följ denna länk för att ta reda på hur enkelt du kan komma i gång med ditt stugbygge.

Bygg utan krav på bygglov

Du kanske redan är medveten om att du kan få bygga vissa stugor utan krav på bygglov. Så kallade Attefallshus har blivit alltmer populära, och en av anledningarna är just att du inte behöver ansöka om bygglov. Att du inte behöver lov gör att du snabbare kan komma i gång med projektet. Det gör också att du slipper riskera bakslag i form av avslag på din ansökan.

Olika typer att välja på

Du är inte låst till en viss stil bara för att du väljer att bygga ett attefallshus. Det går att hitta hus av den här typen i olika utföranden och stilar.